Donaties en Sponsoring

Naast de primaire doelstelling van de Stichting: het bieden van een podium aan de musici, zijn er nog twee aanvullende doelstellingen in artikel 5 van de statuten opgenomen; t.w.in lid 2: Het stimuleren van de muziekbeoefening van de musici middels het verstrekken van financiële bijdragen ten behoeve van hun opleiding en/of vergoeding van de aan het uitoefenen van hun muzikale vrijetijdsbesteding en/of hun muzikaal beroep verbonden kosten. In lid 3.: Het opbouwen en in stand houden van een netwerk, waardoor de musici in contact kunnen komen met voor hun relevante personen en instellingen.

Het is logisch dat het realiseren van de doelstellingen van de Stichting niet mogelijk is zonder financiële middelen. Donateurs en sponsors zijn daarom niet alleen van harte welkom, maar gewoonweg noodzakelijk.

Indien u – naast het applaus – ook uw waardering in materieel opzicht wilt laten blijken, is een betere geste: een financiële bijdrage te geven voor het ELBRIMALE FONDS. U kunt dit bijvoorbeeld doen tijdens het concert in een daartoe opgestelde “bus”, en/of door een storting op de bankrekening (bij de Rabobank), nummer: NL96RABO015.43.98.659  t.n.v. Stichting ELBRIMALE FONDS te Vught.  U kunt zich ook als donateur en/of sponsor aanmelden; uiteraard is over een eventueel gewenste tegenprestatie overleg mogelijk.

Wilt u dus graag donaties doen aan de Stichting of voor sponsor in aanmerking komen, laat het ons dan a.u.b. even weten.

Het bestuur en de musici danken u daarvoor hartelijk.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.