ELBRIMALE TOUR DE KIOSQUES & TERRASSES 2022

In veel Brabantse dorpen staan nog mooie, deels historische, kiosken ~ meestal in het centrum ~  die jammer genoeg (te) weinig gebruikt worden en zijn ook vele bijzondere terrassen, vooral in de buitengebieden. Ook dit jaar concerteren Leo Willemen, autodidact-pianist en Nico Weijns, gitarist/zanger op de kiosk in Son op zondagmiddag 21 augustus van 14.00 – 16.00 en op de kiosk op De Lind in Oisterwijk , op zondagmiddag 28 augustus van 14.30 uur tot 16.30 uur. Met een programma bestaande uit : evergreens, classics, luisterliedjes, maar ook meezingers en licht klassiek wordt niet geschroomd. Leo en Nico spelen tot hun eigen genoegen, maar vooral graag ook tot genoegen van iedereen die ernaar wil luisteren, voor jong en oud. Hopelijk is het prima weer, zodat velen weer kunnen genieten van dit muzikaal entertainment.

Uiteraard geheel gratis entree, er staat weliswaar een uitnodigende donatiebus voor een vrijwillige bijdrage aan de Stichting ELBRIMALE Fonds.

De Tour de Kiosques & Terrasses is een initiatief van de Stichting ELBRIMALE Fonds te Vught, die al jarenlang muziekevenementen organiseert.  Doelstelling daarbij is om musici, zowel (semi-) professionals als amateurs, een podium te bieden en dit zonder winstoogmerk.  Zie ook de website www. elbrimalefonds.nl.

Iedereen is van harte welkom ofwel conform het statement van de stichting ELBRIMALE Fonds: “muzikaal entertainment, voor alle leeftijden, voor elk moment”.

 Voor nadere informatie bel naar: 073-6560659 of 06-22698827; of stuur een mailtje naar: info@elbrimalefonds.nl.

En nu maar duimen voor mooi droog weer. KOM ~ LUISTER ~ KIJK en GENIET. 

(PS. Noteer ook alvast ELBRIMALE MUSICALE-Vught 2022; op 16 oktober: een muzikale rondgang langs 8 unieke podia)

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.