ELBRIMALE Huisconcerten, ook voor 2021 afgelast

Het bestuur had besloten om de laatste persconferentie van de heren Rutte en De Jonge (23 februari j.l.)  af te wachten in de hoop dat de versoepeling van de maatregelen m.b.t. de coronacrisis ons de helpende hand zou bieden.

Helaas moeten wij vaststellen dat dit toch niet het geval is en wij hebben daarom zeer tot onze spijt moeten besluiten de ELBRIMALE huisconcerten 2021, gepland in het weekend van 16 april, ook dit jaar af te gelasten..

De handhaving van de 1,5 meter afstand, zowel voor binnen als buiten; het niet door mogen gaan van evenementen, de nodige controlemaatregelen en organisatorische randvoorwaarden maken het feitelijk ondoenlijk dit evenement doorgang te doen vinden.

Een bijkomende overweging voor het bestuur is ook dat onze huisconcerten een happening moet zijn waar iedereen ontzettend veel plezier aan beleeft; daarbij passen geen lastige handhavingsmaatregelen.  

Wij ~ het bestuur ~ vinden dit vanzelfsprekend ontzettend jammer, en zeker ook voor iedereen die had willen komen als voor de gecontracteerde musici.
.
Wie weet is er later in het jaar nog een optie; t.z.t. melden wij ons dan weer.  

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.