ELBRIMALE MUSICALE – Vught 2020, 11 oktober; afgelast

Op grond van de maatregelen van de overheid m.b.t. de coronacrisis hebben wij helaas moeten besluiten het evenement van 11 oktober 2020 af te gelasten. Wij hadden gehoopt dat de versoepelingen middels persconferentie van 24 juni j.l. ons soelaas zou bieden, maar dat mocht niet zo zijn. Erg jammer uiteraard, temeer daar we in 2020 het 10-jarig jubileum extra feestelijk gevierd zouden hebben.

Voor 2021 staat het evenement echter weer gepland in oktober; met locaties en musici die in 2020 zouden meedoen hebben we daarover reeds voorlopige afspraken kunnen maken. U krijgt uiteraard t.z.t. nader bericht.

.Wij hopen dat u toch allemaal gezond blijft en op een andere wijze van muziek kunt blijven genieten; want wij zijn er van overtuigd………..muziek helpt altijd, hoe dan ook.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.