ELBRIMALE MUSICALE – Vught 2019

Op 6 oktober a.s. vindt in Vught voor het 9e achtereenvolgende jaar ELBRIMALE MUSICALE – Vught plaats. Een uniek Vughts muzikaal evenement dat niet meer weg te denken is van de jaarlijkse Vughtse Cultuuragenda, 32 miniconcerten, dat wordt het weer volop muzikaal genieten op die zondagmiddag.

Op 8 unieke podia in Vught concerteren weer zeer bijzondere ervaren musici en vocalisten; zowel met nationale/internationale als met Vughtse/Brabantse inbreng. Het Raadhuis kunnen we dit jaar niet gebruiken vanwege diens renovatie, maar we prijzen ons gelukkig met een nieuwe markante locatie: NOVALIS, theaterwerkplaats aan de Industrieweg. Een zeer gevarieerd, professioneel en bijzonder aanbod van muziek- en muziekstijlen. Allen concerteren op vaste tijden van 4 x 40 minuten; in de tussenliggende pauzes van 30 minuten pendelt u te voet, met de fiets of per auto van locatie naar locatie van uw keuze.

ZEKER VAN EEN PLAATS ?

Reserveren is helemaal niet verplicht, men kan gewoon spontaan resp. op de bonnefooi komen luisteren en kijken.
Wilt u echter verzekerd zijn van een plaats dan is het handig om u vooraf aan te melden.

AANMELDEN (kies uit deze opties):

Zeker dit jaar een zeer gevarieerd en bijzonder aanbod van muziek en muziekstijlen, zowel voor de jongeren als voor alle leeftijden daarna. Genieten van (licht) klassiek tot pop, evergreens, classics, luisterliedjes, etc. etc.; muziek zowel van eigen bodem als van over de grenzen, gebracht door beroeps- en amateurmusici en vocalisten die graag hun muzikale passie met de toehoorders willen delen.
Wat te denken van bijvoorbeeld een Salon- en dansorkest ~we hebben speciaal voor een uitnodigende dansvloer gezorgd~, van een fantastisch jeugdig kamermuziek Trio, van Jazz en Weense walsen en tot heerlijke verrassende muzikale combinaties van zang/instrumentaal.

De 8 locaties zijn:

  1. Hotel Van der Valk ‘s-Hertogenbosch-Vught
  2. Kasteel Maurick
  3. Lambertuskerk/Vughtse toren
  4. Landgoed Huize Bergen
  5. NOVALIS Theaterwerkplaats
  6. Ontmoetingscentrum DePetrus
  7. Service Appartementen Eikendonck
  8. Zorgcentrum Huize Elisabeth

Zij allen stellen hun ruimtes en faciliteiten gratis ter beschikking.

De vaste aanvangs-/speeltijden zijn: 13.30 u. ; 14.40 u.; 15.50 u; 17.00 u..

De Vughtse Wethouder, de heer A. van de Ven, zal het muzikale evenement officieel openen om 13.15 uur in Ontmoetingscentrum DePetrus.

Om vooraf een keuze te kunnen maken welk podium u wilt bezoeken, bekijkt u het ELBRIMALE MUSICALE, programma-informatie boekje 2019 (PDF), waarin opgenomen de uitgebreide CV’s van de musici en vocalisten. En bekijk hun repertoires (PDF) (PDF).

Voor deelname aan het speciaal ELBRIMALE-diner bij Landgoed Huize Bergen (18.15 u), reserveren vóór 3 oktober via welkom@huizebergen.nl of 073-6580400 bekijk het menu; ook lunchen/dineren bij Hotel Van der Valk ( 073-6587777 of bij Restaurant In ’t Groene Woud (073-6565382) dient u zelf rechtstreeks aan te geven bij het restaurant van uw keuze. Genieten van een ELBRIMALE lekkernij in de Brasserie van Kasteel Maurick is eveneens aan te bevelen.

SPONSORS
Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door deze sponsors, neem eens een kijkje en raadpleeg hun website. Gemeente Vught; Stichting Vughterstede; Albert Heijn, Stationsstraat; Schuurmans & Rombauts; Finance4all; Fa.GenA Hooijman; Fa. Jan Hamers; Van Woesik, Elektro; Restaurant In ’t Groene Woud; Het Klaverblad; Dit of Dat; Van Vught & Van Hulten; aal te Vught; Mandemakerts Keukens~Kaatsheuvel; Coreworks~Den Bosch; Gubbel~Helvoirt; Grosveld piano’s & vleugels~Tilburg; BRUIST, dé glossy; Brabeau, ons Brabantste tijdschrift.

Allen ~ jong en oud ~ zijn van harte welkom. Alle locaties zijn rolstoelvriendelijk. Entree gratis

KOM~LUISTER~KIJK EN GENIET; dit mag u niet missen, zorg dat u erbij bent.

Op iedere locatie staat een herkenbare donatiebus; het bestuur van de Stichting én de musici/vocalisten danken u zeer hartelijk voor uw vrijwillige en gewaardeerde bijdrage.

Plaats een reactie