ELBRIMALE & KUNST 2018 : CONCERT & DANS

ELBRIMALE & KUNST  is een co-productie van de Stichting ELBRIMALE Fonds  EN  Kunststichting Vught.

Indachtig het geweldige succes van 2017 vindt op Zondag 18 november 2018 op Kasteel Maurick wederom het evenement plaats:  “ELBRIMALE & KUNST; ook dit jaar een muziek- en dansevenement dat vele muziek – en cultuurliefhebbers zeker zal aanspreken.
Op die zondag kunt u in de sfeervolle Orangerie van het Kasteel zowel een auditieve als een visuele ervaring rijker worden door een gevarieerd optreden van twee hoogwaardige gezelschappen.
Op muzikaal gebied kunt u luisteren naar de bijzondere klanken van de fameuze
” KLEZMERBAND PAPIROSN”  en op het vlak van de dans kunt u bij “Maurick Dance Company” lokale en regionale talenten aan het werk zien. Aangepast aan de bijzondere omgeving zullen beide ensembles u een bijzonder afwisselende en boeiende middag bezorgen. De aanvang is 14.00 u en rond 16.30 u. zal de afsluiting plaatsvinden.

Aanmelden:
U kunt uw plaats in de Orangerie innemen door u aan te melden via:      info@kunststichtingvught.nl en na overmaking van de entreekosten van € 15,00 op NL17.INGB.0674.9111.64 t.n.v. Kunststichting Vught onder vermelding van: Concert en Dans.

Klezmerband Papirosn:
Klezmerband Papirosn speelt een mix van oost-europese muziek: Jiddische traditionals, gypsy, czardas, jazz, die zij op eigen wijze ten gehore brengen. De stukken wisselen elkaar in rap tempo af en elk stuk wordt door het ensemble op aanstekelijke wijze aangekondigd.De bezetting is: Evgeny Suvorkin op accordeon, Chris Teunissen op gitaar en Quido Put op klarinet.

Maurick Dance Company:
De danseressen van Maurick Dance Company  (MDC) verstaan de kunst
om de dans geheel te vereenzelvigen met de muziek in al haar variaties:
van ballet tot jazz, van Spaans tot modern. Ook de kleding is daartoe in perfecte balans gebracht, waardoor de performance een verrassend resultaat teweegbrengt.  MDC staat onder leiding van choreografe Hanneke Berkhout, docent lichamelijke opvoeding aan het Maurick College te Vught.

Kasteel Maurick biedt u de gelegenheid  vooraf een lunch  te gebruiken in Brasserie  ‘Catharina van Maurick; normaliter is de Brasserie tot 16.00 uur geopend, maar speciaal voor dit concert kunt u ook na afloop daarvan nog even in de Brasserie terecht voor een drankje en een gebakje; lekker nog even napraten en nagenieten……………

 

Een reactie plaatsen