ELBRIMALE Tour de Kiosques & Terrasses 2018; 7 reuze geslaagde zonnige concerten

Voor het eerst in deze concertserie speelden Leo Willemen, autodidact pianist én Nico Weijns, zanger/gitarist,  naast op enkele vertrouwde Brabantse Kiosken, op 4 prachtige terrassen. Het terrasidee pakte geweldig geslaagd uit.  Waren de terrassen nabij de kiosken in Eersel, Son en Oisterwijk prima bezet, op de terrassen bij Mie Pieters in Heukelom, De Noenes in Haaren, Boerderijterras Jacobushof in Lennisheuvel en Majorcabar&Herberg De Poeling in Den Dungen was het druk, soms overvol.  Het uitstekende zonnige weer werkte natuurlijk  erg mee, dus was het 7 keer dik genieten geblazen. En waar we ook speelden, we ontmoetten steeds weer  Vughtse  (vaste) fans,  familie en vrienden/bekenden en dat was sowieso eveneens een gezellige en toffe ervaring.  Ook wij: Leo en Nico  hebben van deze Tour volop genoten, zowel van de gezellige toffe vrijetijdsbesteding, als van het musiceren resp.  dat we onze muzikale passie weer met velen konden  delen. Verschillende regionale bladen hebben ook aandacht besteedt aan deze Tour, kijk bijv. maar eens op www.mooiboxtel.nl, naar het geweldig leuke redactionele artikel en dito foto’s .Kortom: het is weer een fantastische Tour geweest;  en wij danken bij deze de betreffende Gemeenten en de terraseigenaren zeer  hartelijk voor hun loyale medewerking en uiteraard iedereen die is komen luisteren.

Een reactie plaatsen