ELBRIMALE Huisconcerten; 13, 14 en 15 april 2018

HUIZE ELBRIMALE, Lekkerbeetjenlaan 9 in Vught, zet haar deuren weer wijd open voor de muziekliefhebbers; het 3e Lustrum,  een feestje waard ~heel speciaal ~ en dat zult u merken. We maken er juist nu (weer) een bijzonder muzikaal gebeuren van…..zorg dat u er (snel) bij bent; we hebben ca.  200 plaatsen in het weekend. 

4 keuze-mogelijkheden:   vrijdagavond  13 april, aanvang 19.30 uur; zaterdag 14 april: twee concerten, aanvang om 13.30 uur én om 19.30 uur, alsmede op zondagmiddag 15 april, aanvang om 13.30 uur .

Aanmelden kan op verschillende manieren: 1. gewoon effe bellen:  073-6560659 of 06-22698827; een e-mail sturen naar:  concerten@elbrimalefonds.nl;  Inschrijven vindt in principe plaats voor één concert. Het is voor de organisatie ook wel gemakkelijk als je aangeeft dat je bij:  vol=vol, best voor een andere datum/tijdstip wilt opteren. En wil je iemand meebrengen, geen punt, graag zelfs, maar wel aanmelden.

De entree is zoals altijd: gratis, voor een welkome donatie aan de stichting gaan we wel  “met de pet rond”.

Conform de doelstellingen van de Stichting ELBRIMALE Fonds bieden we musici/vocalisten een podium. Uiteraard ook bij deze huisconcerten; en dit keer ~indachtig het 3e lustrum ~ wel een zeer bijzondere muzikale combinatie die u niet mag missen~vocaal én instrumentaal;  zij zullen zorgen voor heerlijke muziek en performance in een gezellige informele ambiance.  En ook voor de koffie/thee, hapje, drankje etc. wordt gezorgd. Kortom gewoonweg  ~zo maar even genieten ~ van een huiselijk muzikaal onderonsje onder het motto:  “het is de liefde….., het is de liefde voor muziek”.

Naar wie u gaat luisteren houden wij – zoals altijd – als een verrassing; een tipje van de sluier willen we wel graag oplichten. Wij prijzen ons zeer gelukkig met het optreden van zeer ervaren performers die op vele podia, nationaal en internationaal, geconcerteerd hebben en nog volop actief zijn. Gelouterde en gepassioneerde virtuozen van niveau, dat zeker; ook nu weer een combinatie die we in onze huiskamer ook nooit hebben gehad. De Grotrian-Steinweg vleugel maakt vanzelfsprekend ook weer deel uit van het huisconcert. Een mix van (licht)klassiek, evergreens, classics, luisterliedjes.  En……………. zoals altijd met “kunst”: je vindt het mooi of niet, laat je gewoon verrassen; dat is jaarlijks onze bewust gekozen uitdaging.

Wij zouden het erg leuk vinden als we weer velen mogen ontmoeten. Het aantal zitplaatsen is beperkt tot ca. 50 stoelen, dus ben er snel bij want vol = vol  in de huiskamer; reservering geschiedt  op volgorde van binnenkomst van de aanmelding.  Wij vinden het uiteraard jammer als we iemand moeten teleurstellen.

Enfin, kijk snel in je agenda, en meld je aan…………….wij hebben er sowieso weer geweldig veel zin in…………….laat de kans niet voorbij gaan. 

Mede namens het bestuur van de Stichting, hartelijke groeten en een ~muzikaal~ tot bels’/mails/schrijfs/ziens

Leo Willemen,

voorzitter, autodidact pianist

 

~ KOM ~LUISTER ~ KIJK ~ EN GENIET ~

Een reactie plaatsen