ELBRIMALE Tour de kiosques 2017

Tot onze teleurstelling geeft “Fort Isabella” in Vught ons geen toestemming wederom gebruik te maken van de kiosk aldaar; we bezinnen ons op een alternatief om op 3 september deze concertreeks zoals gebruikelijk toch in Vught te af te kunnen sluiten. Onderstaand het speelschema wanneer~waar:
zaterdag 13 mei:                 Sint Oedenrode
zaterdag 20 mei:                 Nuenen
zondag 16 juli:                      Waalre
zaterdag 22 juli:                   Eersel
zondag 20 augustus:          Son
zondag 27 augustus            Oisterwijk
zondag 3 september            Vught (onder voorbehoud)

Ook in deze Tour de kiosques speelt autodidact pianist: Leo Willemen samen met gitarist/zanger: Nico Weijns. Alle optredens zijn van 14.00 tot 16.00 uur ~non stop~ Entree gratis; er staat een donatiebus. Dat wordt dus weer volop genieten geblazen, zeker ook als het weer ook meezit tenminste.